Graag aandacht voor het onderstaande;

Gezondheid, het belang van onze witte duiven staat bij ons altijd voorop dat wil zeggen als de gezondheid van de duiven in het gevaar komt, door noodweer, mist, storm of andere onvoorzien omstandigheden, heeft de verhuurder recht het verhuur af te blazen, het is dan vanzelfsprekend dat u de betaling dan terug ontvangt. Omdat het weer onvoorspelbaar is kan dit zelfs op de dag van de plechtigheid.

Afstand, verhuur kan door heel Nederland, maar afhankelijk van de bezetting, kwaliteit van de getrainde duiven en de periode (bijvoorbeeld broedperiode) kan de verhuurder er voor kiezen niet op lange afstanden te vliegen en deze tot straal van 50 km max te beperken.

KvK inschrijving, duiven verhuurbedrijven zijn verplicht om ingeschreven staan te staan bij de Kamer van Koophandel.
Bedrijven die niet ingeschreven staan zijn in overtreding op grond van de Handelsregisterwet en daardoor is er sprake van een zogeheten economisch delict.
Dit soort bedrijven zijn vaak vaag en onbetrouwbaar. Wij zijn een gerenommeerd erkend bedrijf en zullen alles doen om van uw mooiste moment een dierbaar momenten maken. Onze kwaliteit en service niveau ligt hoog.

Loslaten, achter in het jaar en de eerste maanden van het jaar dient er rekening gehouden te worden met de vroege zonsondergang.
De verhuur kan door heel Nederland, voorkeur zuidelijk van ons woonadres duiven.

NPO, Wij maken gebruikt van goed getrainde Postduiven, die geringd en geregistreerd staan bij de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie.

De Natuurbeschermingswet, verbied personen om dieren die niet in de natuur thuis horen los te laten in de vrije natuur. Laat u niet verleiden om andere duiven te huren of gewoon zomaar ergens te kopen, dan deze echte witte postduiven, soms worden er witte tortelduifjes, pauwstaartduiven, sierduiven of te jonge en slecht opgeleide witte postduiven gebruikt. Deze vinden hier de dood.

Betaling, Uitvaart Particulier, betaling bij aflevering of voor de plechtigheid.
Uitvaart Zakelijk, betaling achteraf 30 dagen na de plechtigheid, of bij aflevering.

Als we langer dan 30 minuten moeten wachten dan afgesproken tijd, zijn wij genoodzaakt wachtgeld in rekening brengen van € 20,00 welke achteraf aan u zal worden gefactureerd.

Wij hebben uitsluitend goed opgeleide witte postduiven die gegarandeerd terug vliegen, wees dus een dierenvriend, koop of huur niet zomaar duiven.